RayaSdesign
Kies catagorie
     Art-Bladwijzers
   Art-Fantasy
   Art-Keltisch
   Art-Magisch
   Kalligrafie
   Magie-Olie
   Magie-Orakels
   Magie-Talisman 
 
Zoek
geschenken onder deze prijs


Ä


 
 
Verkoopsinfo:
  Home
  About Us
  Contact Us
  Gegevens
  Return Policy
  Voorwaarden
 toon alles van deze reeks
Talisman voor
Overvloed

Maak voor jezelf een krachtige persoonlijke talisman

 
3 Euro /stuk
Talismannen heb je in verschillende soorten, het kan een juweel in zilver zijn, een flesje met olie, een edelsteen, een stukje papier met magische symbolen,...

Deze talisman combineert de kracht van een edelsteen of plant met magische symbolen die je op een stuk papier aanbrengt en inkleurt.

Het is geen talisman die je zomaar koopt, je moet hem zelf maken. Doordat je hem zelf maakt, is hij volledig afgestemd op je persoonlijke intenties en heeft hij een heel krachtige werking.

 

Talisman - Overvloed detailafbeelding
Overvloed, in de brede zin van het woord, dit kan op financiŽel vlak zijn bijvoorbeeld door een promotie, een goede oogst van je groententuin, meer vrienden, algemeen welzijn,... deze talisman kan je maken voor overvloed op verschillende vlakken of alle vlakken.

Het pakketje bestaat uit instructies hoe je deze talisman voor jezelf kan maken, een citrien, een goud en geel koordje, een geel stukje katoen om een buideltje te maken, een stuk papier voor het inkleuren van je talisman, een overzicht van de verschillende symbolen en een voorbeeld in zwart wit.

Aanverwante links
Wil je er meer weten over het maken van talismannen?
In de cursus "De magische werking van stenen en planten" leer je de kracht van verschillende stenen en planten en ook hoe je zo'n talisman zelf maakt.

Home   |  About Us   |  Contact Us   |  Gegevens   |  Return Policy   |  Voorwaarden

Copyright 2001-2010 RayaSdesign. Webshop gemaakt met AgoraCart.com