"Basis van de magie"

In deze cursus komen de basiselementen van magie aan het bod.

Iedereen die graag talismannen en amuletten wil maken, een ritueel wil doen, in contact wil komen met het goddelijke in zichzelf en het universum of dichterbij de ritmes van de natuur wil leven is dit de aangewezen cursus.

Je leert alle basisaspecten, de betekenissen van de kleuren en elementen, hoe je een altaar opzet, de maan- en zoncyclus, de krachten van de planeten en je leert hoe je een kaarsenritueel zelf opstelt en uitvoert.

In de cursus wordt de theorie ook dadelijk omgezet in praktijk. Op het einde van de lessenreeks ben je niet alleen op de hoogte van de basisascpecten van magie, maar kan je ook een kaarsenritueel opstellen en uitvoeren dat volledig is afgestemd op jouw energie.

Data- en cursusinhoud

 

          "De magische werking van stenen en planten"

Welke stenen en planten gebruik je in een talisman om succes of liefde aan te trekken?
Welke kruiden doe ik in mijn bad om me te ontspannen?
Welke steen beschermt me?

In deze cursus krijg een overzicht van de magische werking van verschillende stenen en planten.

Aan deze cursus zijn ook workshops gekoppeld, waarin je je kennis dadelijk omzet in de praktijk, het maken van een talisman, een olie, het prepareren van badzout en dergelijke.

Data- en cursusinhoud

 

          "Rituele magie"

In deze cursus ga je in op de verschillende aspecten van rituele magie.

Iedereen die de cursus "basis van de magie" heeft gevolgd en graag meer wil weten over het opstellen van grote rituelen is dit de ideale cursus.

Deze cursus biedt verschillende mogelijkheden aan voor het opstellen van grotere rituelen, je leert niet alleen de altaarinstrumenten kennen en inwijden. Maar je leert ook je eigen creactiviteit en intuÔtie aanboren om zulke rituelen op te stellen en uit te voeren. Verder komen de verschillende energieŽn van het jaarwiel aan bod, de sabbats.

Uiteraard is deze cursus ook praktisch, met de creativiteit en de ideeŽn van de groep wordt er een ritueel opgesteld en eventueel uitgevoerd, dat in overeenstemming is met de sabbat van het moment.

Data- en cursusinhoud