Om alle verwarring te vermijden, de kleine creatieve peuter is mijn petekind, Jamie.
      Ja, even voorstellen.

Ik ben geboren in het Antwerpse op een zonnige dag in augustus onder het teken van de leeuw.
Zolang ik me al herinner ben ik geinteresseerd geweest in oude culturen, symbolen, religies.
Rond mijn vijftiende voegde het paranormale zich bij deze intresses.

Tekenen, schilderen, schrijven, fotografie zijn van jongsaf altijd een deel van mijn leven geweest en op mijn negentiende heb ik me inschreven in de Koninklijke kunstacademie van Antwerpen. Ik volgde daar de richting keramiek en uitte mijn creativiteit in die periode hoofdzakelijk met klei, procelein, en glazuren.

Als snel kwam ik erachter dat mijn ideeŽn, gedachten en gevoelens zich niet lieten beperken, telkens sprongen ze uit de grenzen van de mogelijkheden van 1 materiaal. Het resultaat is dat ik me niet op ťťn creatieve expressie heb gericht, maar op meerdere.
 


         
In 2001 ben ik begonnen met het ontwerpen van de 'look-and-feel' voor websites, affiches en enkele logo's

Ondertussen was ik ook mijn spiritueel pad gevolgd. Ik heb me laten inwijden in Reiki en heb voor enkele jaren een opleiding intuÔtieve ontwikkeling gevolgd. Mijn intresse voor oude culturen en natuurreligies hebben mij er toe aangezet een opleiding "magie" te gaan volgen, waardoor ik nu het pad van de oude religie bewandel. Een facinerende wereld, ťťn die ik graag op een creatieve en ontspannende manier uitdraag.

In 2005 presenteerde ik mijn eerste magische wenskaarten, met succes, op de kunstenaarsmarkt
" Lambermontmartre ".

Ondertussen heb ik een ruim aanbod van wenskaarten, posters, bladwijzers van mijn aquarellen aan te bieden.

Ik geef ook In 2007 ben ik begonnen met cursussen te geven over magie. Hierbij begeleid ik niet alleen nieuwelingen maar ook reeds solitaire heksen op het pad van de magie.
Hierdoor heb ik eigelijk gemerkt dat er weinig magische benodigdheden op de markt aanwezig waren voor de minder creatieve heksen. Dit heeft mij de drijfveer gegeven om deze zelf te maken. Ik ben begonnen met ambachtelijke olieŽn en sabatolieŽn en dat heeft zich stelselmatig uitgebreid.

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een Book of Shadows voor mezelf. Mijn zoektocht naar een betaalbare blanco boek was vruchteloos, dus je kan het al raden ... ik heb het mezelf geleerd. Op die manier kunnen heksen hun book of shadow op maat laten maken en heel het uiterlijk van het boek mee bepalen. Let wel ik ben geen professionele boekbinder, ik ben een creatieve boekbinder.

Bij mij kan je ook terecht:
Heb je ander idee? Wens je meer informatie?
Stuur me dan een mailtje of telefoneer naar :03/271.09.25

Naast deze activiteiten is er nog tijd voor creatieve spinsels. Het zijn schetsen en vrij creatief werk dat ik meestal maak tijdens de bijscholing die ik volg: Toegepaste grafiek. Deze richting heb ik gekozen om nieuwe technieken te leren kennen en meer over illustratie te weten te komen.