Wens je een professionele website? Met je huisstijl volledig geÔntegreerd?
Wil je je website nadien zelf aanpassen?

Dan ben u hier op het juist adres.
RayaSdesign kan u op volgende manieren helpen:
  • Bouwen van de "Look and feel" van de website
Hier wordt het uiterlijke van de website gemaakt, layout, de kleuren, lettertype, navigatiebalk, eventueel logo. En het gevoel van de website, manier van navigeren, algemene uitstraling , ...
  • Bouwen van de integrale website
Heel de website wordt gebouwd, de "Look and Feel", structuur, pagina's, linken, ... klaar om op het web gezet te worden
  • Je opleiden, zodat jezelf de website kan aanpassen, of verder kan uitbouwen
De "Look and feel" van de website, de structuurpagina's of alle pagina's - naargelang hoeveel tijd dat jezelf wil besteden aan het opbouwen van je site - worden aangemaakt.
Verder wordt je opleiding voorzien, volledig op maat van wat je nodig hebt.
 
 
Hoe verloopt de samenwerking met RayaSdesign?
  • De kennismaking
RaySdesign besteedt veel aandacht aan de eerste kennismaking. Het is namelijk belangrijk dat ik je wensen en voorkeuren exact kan interpreteren, want elke website wordt op maat gemaakt. We bespreken welke uitstraling je wenst te geven aan je website, de layout, maar ook de structuur en de inhoud wordt besproken. Dit is reeds in de beginfase van belang, omdat zij de "Look and feel" van je website beÔnvloeden.
  • De ontwerpfase
Na ons gesprek maakt RaySdesign een ontwerp en wordt er een testpagina op het internet geplaatst. In deze fase zijn nog veel wijzingen mogelijk. Na je goedkeuring, kan het bouwen beginnen. Wees zeker dat het dat is wat je wil, wijzigingen tijdens de uitvoering kunnen complex zijn en zijn heel arbeidsintensief, en worden dus extra aangerekend.
  • De uitvoering
De aanmaak van een gemiddelde website (tot 15 pagina's) ligt tussen de twee en vier weken. Dit is echter afhankelijk van hoe complex de opdracht is. Uiteraard word je tussentijds op de hoogte gehouden van de voortuitgang van je site, af en toe kan je zelfs een kijkje gaan nemen in de testruimte.
  • De opleiding
Aan de hand van de pagina's die zijn aangemaakt voor de site, wordt er een html-cursus opgemaakt. Daar zal alles instaan wat je moet weten om je site aan te passen of uit te bouwen, naargelang je wens. De basisopleiding bevat 6 sessies van 3 uur. Wil je leren hoe je een website van niets kan opbouwen? Dan neem je best contact met me op.

De prijs?

Elke opdracht, elk ontwerp is maatwerk en uniek, als je een idee wil krijgen van de kostprijs nodig ik je uit om op de Offertepagina een kijkje te gaan nemen.